Kilpailukanslia

Porin stadionilla la klo 9:00 eteenpäin. Ennakkoon ilmoitetun juoksujärjestyksen muutokset on ilmoitettava kilpailukansliaan klo 12:00 mennessä.
Ennakkoon ilmoitetut joukkueet löytyy täältä (Lähtöluettelo) samasta paikasta löytyy myös lomake jolla voi ilmoittaa joukkueen muutokset

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen Porin stadionilla viimeistään klo 12:00. Jälki-ilmoittautumismaksu suoritetaan käteisellä. Osallistumismaksu on tällöin 200 €/joukkue.

Joukkuemateriaalin jako

Lähtöpaikalta joukkueenjohtaja saa kirjekuoren, jossa on juoksijoiden numerolaput ja lomake juoksijatietojen varmistukseen.

Pesu- ja pukutilat

Porin stadionin pesu- ja pukutilat ovat käytössä.

Verryttely

Verryttely vaihtopaikkojen läheisyydessä tulee suorittaa vaihtopaikalta Luvian suuntaan vaihdot 1 ja 2 ja Porin suuntaan vaihdot 4 ja 5. Anna tilaa osuudelleen lähteville juoksijoille, väistä pientareen puolelle. Vaihtoalueen läpi ei saa juosta verryttelyssä.

Kilpailunumero

Kilpailunumero kiinnitetään rintaan siten, että se on kokonaisuudessaan luettavissa. Kilpailunumeroa ei saa taittaa. Kilpailunumeroita ei tarvitse palauttaa.

Kilpailun keskeyttäminen

Mikäli joukkueesi joutuu keskeyttämään on siitä ilmoitettava välittömästi toimitsijoille lähimmässä vaihdossa tai maalissa.

Reittiohje juoksijoille

Reitti alkaa Porin stadionilta kilparadalta. Juostaan pyörätietä pitkin Karhuhallin takaa kohti Raumaa. Ensimmäinen vaihto on Lattomerentien risteyksen jälkeen jatkuvalla pyörätieosuudella (n. 50 m risteyksestä). Toinen vaihtopaikka on Hangassuon liittymän kohdalla. Vaihtoon tullaan 8 tien vieressä kulkevaa ikuisuudentietä sorttiasemantien risteykseen jossa on liikenneympyrä. Vaihtopaikka heti liikenne ympyrän jälkeen. Kolmas vaihtopaikka ja samalla reitin käännös paluumatkalle on Luvian urheilukentällä. Sieltä aloittaa 4. osuus. Paluuosuudella vaihto 4 on sama kuin vaihto 2 ja vaihto 5 sama kuin vaihto 1 (lähestymissuunta vain kahdella viimeisellä osuudella päinvastainen). Maali on Porin stadionilla. Juoksijat tulevat radalle 100m lähdön kohdalta ja juoksevat rataa myötäpäivään 300m koti maalia. Vaihtopaikoilla ei ole WC:itä.

Palkintojen jako

Palkintojen jako on Porin stadionilla n. klo 17:00 alkaen. Osallistumismitalit ovat valmiina joukkueiden kirjekuorissa kilpailukansliassa Porin stadionilla (mitali joka joukkueelle).

Muuta huomioitavaa

Joukkueiden kokoonpanomuutokset ovat mahdollisia perjantaihin 19.4. klo 16.00 asti, myöhemmin ilmoittautumisajan jälkeen aukeavalla lomakkeella. Kansliassa myös lomakkeita johon voi jättää kirjallisesti kilpailupäivänä joukkue muutokset (Huom! vain muutokset ei varmistusta). Tämän jälkeen tehtyjä muutoksia ei enää päivitetä kilpailuun. Kilpailun jälkeen voidaan vielä tehdä muutoksia kokoonpanoihin. Ilmoitukset niistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen.

Osallistujapaketin nouto ja reittiohje (vaihtopaikat)

Vakuutus

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet juoksijoita tapahtuman ajaksi. Kaikki juoksijat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan!

Osallistumisen siirto tai peruminen

Mikäli joukkueesi osallistuminen joudutaan peruuttamaan joukkueen jäsenen vamman tai sairauden takia, voidaan osallistuminen siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirron voi tehdä vain yhden vuoden eteenpäin. Karhu-viesti ei palauta osanottomaksuja missään tilanteessa.

Huolto ja kuljetukset

Jokainen joukkue vastaa kuljetuksista ja huollosta itse.

Älä ruuhkaannuta liikennettä valtatie 8:lla jäämällä ajaen seuraamaan juoksijoita. Pysähtyminen matkustajan jättämistä/ottamista varten on sallittu turvallisessa paikassa, ei kuitenkaan juoksijoita kohdatessa, eikä liikennemerkein osoitetulla pysähtymiskieltoalueella. Jos haluat seurata juoksijoita, aja sallittua nopeutta ja pysäköi tien oikealle puolelle pientareelle. Noudata suurta varovaisuutta ja huomaavaisuutta muuta liikennettä kohtaan. Anna tilaa muulle liikenteelle. Ole varovainen ohituksissa. Juoksijoilla tai huoltajilla ei ole minkäänlaisia erivapauksia liikenteessä. Ensimmäisen vaihdon kohdalta juoksijoiden jätön jälkeen ei saa siirtyä takaisin 8-tielle vaan on jatkettava eteenpäin kohti toista vaihtoa. Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti.

SPR päivystää reitin varrella ja Porin stadionilla. Yleinen hätänumero 112.