Kilpailukanslia

Porin stadionilla la klo 9:00 - 20:00. Ennakkoon ilmoitettu juoksujärjestys on varmistettava kilpailukansliaan klo 13:20 mennessä.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen Porin stadionilla viimeistään klo 13:20. Jälki-ilmoittautumismaksu suoritetaan käteisellä. Osallistumismaksu on tällöin 200 €/joukkue.

Joukkuemateriaalin jako

Lähtöpaikalta joukkueenjohtaja saa kirjekuoren, jossa on juoksijoiden numerolaput ja lomake juoksijatietojen varmistukseen.

Pesu- ja pukutilat

Porin stadionin pesu- ja pukutilat ovat käytössä.

Verryttely

Verryttely vaihtopaikkojen läheisyydessä tulee suorittaa vaihtopaikalta Porin suuntaan. Anna tilaa osuudelleen lähteville juoksijoille, väistä pientareen puolelle. Vaihtoalueen läpi ei saa juosta verryttelyssä.

Kilpailunumero

Kilpailunumero kiinnitetään rintaan siten, että se on kokonaisuudessaan luettavissa. Kilpailunumeroa ei saa taittaa. Kilpailunumeroita ei tarvitse palauttaa.

Kilpailun keskeyttäminen

Mikäli joukkueesi joutuu keskeyttämään on siitä ilmoitettava välittömästi toimitsijoille lähimmässä vaihdossa tai maalissa.

Reittiohje juoksijoille

Reitti alkaa Porin stadionilta kilparadalta. Juostaan pyörätietä pitkin Karhuhallin takaa kohti Raumaa. Ensimmäinen vaihto on mäen päällä Lattomeren tienviitan kohdalla. Toinen vaihtopaikka on Hangassuon liittymän kohdalla - samassa kohtaa, jossa on perinteisesti ollut Karhu-viestin viimeinen vaihtopiste. Kolmas vaihtopaikka ja samalla reitin käännös paluumatkalle on Luvian urheilukentällä. Sieltä aloittaa 4. osuus ja seuraavat vaihdot ovat samoissa paikoissa kuin tullessa. llissa. WC:t Eurajoen lähtöpaikalla, Rauman torilla yleisö-wc (maksullinen) Vaihtopaikoilla ei ole WC:itä.

Palkintojen jako

Palkintojen jako on Porin stadionilla n. klo 17:00 alkaen. Osallistumismitalit jaetaan Porin stadionilla (joukkueen kaikille juoksijoille).

Muuta huomioitavaa

Kilpailu uudistuu samalla myös teknisesti. Joukkueella on käytössä sähköinen RFID-tunnisteella varustettu kevyt viestikapula. Kapula ojennetaan vaihtopisteellä pöydän yli seuraavalle juoksijalle. Tulokset väliaikoineen ovat reaaliaikaisesti nähtävillä myöhemmin ilmoitetulla sivulla.

Joukkueiden kokoonpanomuutokset ovat mahdollisia perjantaihin 21.4. klo 16.00 asti. Tämän jälkeen tehtyjä muutoksia ei enää päivitetä kilpailuun. Kilpailun jälkeen voidaan tehdä tuloksiin. Ilmoitukset niistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen.

Osallistujapaketin nouto

Karhu-viesti -kapulan käyttöohje

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet juoksijoita tapahtuman ajaksi. Kaikki juoksijat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan!

Osallistumisen siirto tai peruminen 

Mikäli joukkueesi osallistuminen joudutaan peruuttamaan joukkueen jäsenen vamman tai sairauden takia, voidaan osallistuminen siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirron voi tehdä vain yhden vuoden eteenpäin. Karhu-viesti ei palauta osanottomaksuja missään tilanteessa.

Huolto ja kuljetukset

Jokainen joukkue vastaa kuljetuksista ja huollosta itse.

Älä ruuhkaannuta liikennettä valtatie 8:lla jäämällä ajaen seuraamaan juoksijoita. Pysähtyminen matkustajan jättämistä/ottamista varten on sallittu turvallisessa paikassa, ei kuitenkaan juoksijoita kohdatessa, eikä liikennemerkein osoitetulla pysähtymiskieltoalueella. Jos haluat seurata juoksijoita, aja sallittua nopeutta ja pysäköi tien oikealle puolelle pientareelle. Noudata suurta varovaisuutta ja huomaavaisuutta muuta liikennettä kohtaan. Anna tilaa muulle liikenteelle. Ole varovainen ohituksissa. Juoksijoilla tai huoltajilla ei ole minkäänlaisia erivapauksia liikenteessä. Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti.

SPR päivystää reitin varrella ja Porin stadionilla. Yleinen hätänumero 112.