Tapahtumat

karhu lahto rauma

Porin Kuntoilijat on aktiivinen toimija Porin seudulla. Liikutamme vuosittain tuhansia ihmisiä tapahtumissamme. Porin Kuntoilijoiden vuoteen kuuluvat seuraavat tapahtumat:

 

 


 

Pori-juoksu 24.03.2019

Perinteinen Pori-juoksu on varma kevään merkki. Hölkkäkauden avaaja järjestetään vuosittain maaliskuun lopussa. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsevat maauimalassa. Reitti lähtee aluksi stadionin suuntaan. Kevyen liikenteen väyliä myöten ohitetaan ensin stadion ja sitten Karhuhalli. Raumantien viereistä väylää seurataan aina Pinomäentielle asti, mitä pitkin jatketaan Katinkurun ampumaradalle. Katinkurun majalta reitti jatkuu Katinkurun polkuna tunnettuna hiekkapohjaisena ulkoilureittinä takaisin maauimalassa sijaitsevaan maaliin.

Sarjat: Noin 10 km M, M40, M50, M60; N, N40, N50; Kuntosarja. Retkisarja ilman ajanottoa.

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika: Pori, maauimala (Metsämiehenkatu 8) klo 12 (retkisarja 11).

 

 


 

Karhu-viesti 06.04.2019

Suomen suurin maantieviesti. Raumalt - Porrii on seitsenosuuksinen noin 50 kilometrin mittainen viesti. Eurajoelt - Porrii on puolestaan viisiosuuksinen noin 35 kilometrin mittainen viesti. Karhu-viesti juostaan vuosittain huhtikuun puolivälissä.

Lähtö Raumalta: Seitsemän osuutta. Sarjat: 1. Kilpasarja, seurajoukkueet, 2. Kunto- ja erikoisjoukkueet ja 3. Työpaikkajoukkueet A.

Lähtö tapahtuu Rauman kauppatorilta klo 14.00, matka n.50km. Maali Porin Karhuhallissa.

Lähtö Eurajoelta: Viisi osuutta. Sarjat: 4. Naiset seurajoukkueet, 5. Naiset kunto- ja erikoisjoukkueet, 6. Naiset työpaikkajoukkueet ja 7. Työpaikkajoukkueet B.

Lähtö tapahtuu Eurajoen tienhaarasta klo 14.00, matka n.35 km. Maali Porin Karhuhallissa.

 

 


 

Yyteri Maraton, puolimaraton ja kymppi 11.05.2019

Yyterin maratontapahtuma järjestetään Porin Yyterissä vuosittain toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla. Reitin peruslenkki on puolimaratonin mittainen ja se kierretään maratonilla luonnollisesti kahdesti. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsevat Yyterissä. Alusta on asfalttia.

Sarjat: Maraton: M/N, M/N40 ,M/N50, M/N60, M/N-Kunto. Puolimaraton: (klo 11.45) M/N, M/N40, M/N50, M/N60, M/N-Kuntosarja. Kuntokymppi: (klo 12) n. 10 km M/N.

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika: Pori, Yyteri klo 11.

 

 


 

Jazz-hölkkä 20.07.2019

Pori Jazz-hölkkä juostaan vuosittain Pori Jazzien aikaan heinäkuussa. Lähtö ja maalipaikka sijaitsevat konserttiareenan vieressä Kirjurinluodossa. Puolet reitistä on asfalttipohjaista ja jälkimmäinen puolisko hiekka- ja purupohjaista ulkoilureittiä. Kirjurinluodolta kilpailureitti suuntaa aluksi kohti Porin keskustaa. Juoksijat pinkovat Raumansillalta Hallituskatua ylös ja ohi Raatihuoneen kohti Keski-Porin kirkkoa. Kirkolta otetaan tiukka vasen ja ylitetään Porinsilta, minkä jälkeen käännytään jälleen vasemmalle kohti Pormestarinluotoa. Pormestarinsillalta alkaa reitin pehmeämpi osuus. Jokirannan pururataa juostaan edestakaisin noin kahden kilometrin verran. Pormestarinsillalle palatessa silta ylitetään ja palataan takaisin Kirjurinluodon puolelle. Loppureitillä kierretään suuri konserttiareena.

Sarjat: 7,7 km M/N, M/N40, M/N50, M60, Kuntosarja. Retkisarja ilman ajanottoa.

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika: Pori, Kirjurinluoto uimaranta (Kapellimestarinkatu 1) klo 11 (retkisarja klo 10).

 

 


 

Yhteistyössä