karhu lahto rauma

Porin Kuntoilijat on aktiivinen toimija Porin seudulla. Liikutamme vuosittain tuhansia ihmisiä tapahtumissamme. Porin Kuntoilijoiden vuoteen kuuluvat seuraavat tapahtumat:


43. Pori-juoksu 

Juoksu toimii hyvin kuntomittarina kahden viikon päässä olevalle Karhu-viestille.

Reitti on perinteinen n. 9 km. Startti on maauimalan ja tenniskenttien välistä lauantaina klo 11.00. Kierretään ensin Karhuhallin takaa ja jatketaan kohti Raumaa kääntyen Pinomäentielle, jota pitkin Katinkurun ampumaradalle asti ja sieltä perinteistä kuntoreittiä pitkin takaisin maauimalassa olevaa maalia.

Hinta ennakkoon 18 e ja paikanpäällä 23 e. Maauimalassa on käytössä pukuhuoneet ja juoksun jälkeen pääsee suihkuun & saunaan. Sisältyy osallistumismaksuun!


44. Karhu-viesti 22.4.2023

Suomen suurin maantieviesti. Raumalt - Porrii on seitsenosuuksinen noin 50 kilometrin mittainen viesti. Eurajoelt - Porrii on puolestaan viisiosuuksinen noin 35 kilometrin mittainen viesti. Karhu-viesti juostaan vuosittain huhtikuun puolivälissä.

Lähtö Raumalta: Seitsemän osuutta. Sarjat: 1. Kilpasarja, seurajoukkueet, 2. Kunto- ja erikoisjoukkueet ja 3. Työpaikkajoukkueet A.

Lähtö tapahtuu Rauman kauppatorilta klo 14.00, matka n.50km. Maali Porin Karhuhallissa.

Lähtö Eurajoelta: Viisi osuutta. Sarjat: 4. Naiset seurajoukkueet, 5. Naiset kunto- ja erikoisjoukkueet, 6. Naiset työpaikkajoukkueet ja 7. Työpaikkajoukkueet B.

Lähtö tapahtuu Eurajoen tienhaarasta klo 14.00, matka n.35 km. Maali Porin Karhuhallissa.


Yyteri Maraton, puolimaraton ja kymppi 20.5.2023

Yyterin maratontapahtuma järjestetään Porin Yyterissä vuosittain toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla. Reitin peruslenkki on puolimaratonin mittainen ja se kierretään maratonilla luonnollisesti kahdesti. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsevat Yyterissä. Alusta on asfalttia.

Sarjat: Maraton: M/N, M/N40 ,M/N50, M/N60, M/N-Kunto. Puolimaraton: (klo 11.45) M/N, M/N40, M/N50, M/N60, M/N-Kuntosarja. Kuntokymppi: (klo 12) n. 10 km M/N.

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika: Pori, Yyteri klo 11.


40. Jazz-hölkkä 15.7.2023

Juoksijoilta saamamme palautteen johdosta Jazz-hölkkä järjestetään myös tänä kesänä. Tapahtuma on klo. 10:00.