Päivitetty 22.5.2020

Vallitsevan infektiotilanteen vuoksi Yyteri maratonia ei juosta toukokuussa, vaan tapahtuma järjestetään heti kesäkuun alussa lauantaina 6.6.2020.

Aluehallintovirastojen määräysten mukaan alle 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat sallittuja 1.6. alkaen. Jos järjestelyissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta, myös 50-500 henkilön tilaisuuksia voi järjestää. Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautitilanne pahene.

Ohje, jota tulemme noudattamaan tapahtumassamme löytyy Aluehallintoviraston sivulta. Suomen Urheiluliiton ohjeistus perustuu em. ohjeisiin.

- Tapahtumassa noudatetaan riittäviä turvavälejä lähikontaktien välttämiseksi ja tartuntojen torjumiseksi. Lähtö- ja maalialueella pidetään riittäviä turvavälejä. Tätä valvotaan opastamalla ja merkinnöin.

- Puku- ja pesutiloihin mahtuu kerralla rajattu määrä ihmisiä. Osallistujilta odotetaan kärsivällisyyttä tässä tilanteessa ja turvavälien noudattamista.

- Maalipaikalla ei ole yleistä tarjoilua, vaan jokainen maaliintulija saa maalissa pussukan, mistä löytää juomaa ja välipalaa.

- Tapahtumassa noudatetaan hyvää hygieniaa pitämällä tarvittava määrä käsihuuhdetta saatavilla.

- Tapahtumaan ei saa missään nimessä tulla, mikäli on sairastumiseen viittavia oireita.

- Mikäli tapahtumassa todetaan tartunta, toimimme yhteistyössä terveysviranomaisten kanssa altistuneiden jäljittämisessä.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ilmoittautumispalvelussa. Pyydämme maksamaan ilmoittautumismaksut ennen tapahtumaa, mikä sujuvoittaa tapahtumapäivän toimia kisatoimistossa. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista kisapaikalla. Tapahtumaan otetaan sisään enintään 250 osallistujaa. Matkojen lähdöt tapahtuvat portaittain.

YM2014

Kilpailukutsu 

Ilmoittautumispalvelu