Jyrkin muistoksi

jyrkik

Pori Jazz -festivaalit ovat tämän vuoden osalta peruttu vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Festivaalien valitettava peruminen ei koske Jazz-hölkkää. Järjestämme tapahtuman helmikuun lopulla kuolleen Jyrki Kankaan muistoksi heinäkuun 11. päivä.

Jyrki Kangas (20.1.1944 - 27.2.2020) muistetaan Pori Jazzien isänä. Pori Jazz -hölkkä syntyi niin ikään Jyrkin esityksestä lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Pori Jazzien lisäksi Jyrki muistetaan armoitettuna muusikkona sekä myös innokkaana kestävyysjuoksijana. Jyrki oli tuttu näky muun muassa Porin Kuntoilijoiden järjestämissä tapahtumissa ja yhteislenkeillä. Haluamme kunnioittaa Jyrki Kankaan muistoa sekä perintöä porilaisessa liikuntakulttuurissa omistamalla tämän vuoden tapahtuman hänen muistolleen.

Jazz-hölkän reitti on sama kuin viime vuonna. Reitin pituus on 7.7 km. Reittinä tasainen ja nopea. Maisemat upeita ja vaihtelevia joten mukaan voi lähteä ihan hölkkäilymielelläkin. Eikä haittaa vaikkei palkintopokaalit tällä kertaa lähtisi mukaan sillä osallistujien kesken on paljon arvontatavaraa.

Hinta ennakkoon 20 e ja paikanpäällä 25 e. Osallistumismaksuun kuuluu Jyrki Kangas -aiheinen Jazz-hölkän mitali.

Tapahtumassa noudatetaan THL:n ja AVI:n antamia ohjeita yleisötapahtuman järjestämisessä vallitsevan infektiotilanteen aikana. 

Ilmoittautumispalvelu