Pian 54 vuotta täyttävä Timo Toivari oli maratonin nopein upealla ajalla 2.44.10.

Kuva yllä: pian 54 vuotta täyttävä Timo Toivari oli maratonin nopein upealla ajalla 2.44.10.

Yyteri Maraton juostiin viileähkössä säässä lämpötilan ollessa +7 astetta. Kaiken kaikkiaan 370 kilpailijaa saavutti Yyterin leirintäalueella sijainneen maalin.

Maratonin nopein oli 53-vuotias Timo Toivari, joka voitti 50-vuotiaiden sarjan erinomaisella ajalla 2.44.10. Hän sai päivän ponnisteluistaan palkinnoksi taulutelevision, kuten muutkin puolimaratonin tai maratonin nopeimmat juoksijat. Maratonilta toisena maaliin juoksi Mika Rantanen. Hän voitti 40-vuotiaiden miesten sarjan ajalla 2.48.17. Miesten yleisen sarjan voitti Jarkko Ala-Louvesniemi ajalla 2.51.33.

Naisten maratonin yleisen sarjan kärkikolmikko.

Kuva yllä: Naisten maratonin yleisen sarjan kärkikolmikko.

Naisten maratonin voitti Elina Junnila hyvällä ajalla 3.08.51. Junnila oli sarjassaan ylivoimainen. Toiseksi tuli Päivi Kanerva ajalla 3.24.47.

Puolimaratonilla rivakinta vauhtia piti Jouko Mahlamäki. 50-vuotias huittislainen kellotti voittoajakseen 1.13.19. Jukka Hyttinen oli toinen (1.15.09) ja Joonas Ylikahri kolmas (1.15.19).

40-vuotiaiden naisten sarjan voittanut Paula Nurmi oli puolimaratonin juosseista naisista nopein. Nurmen voittoaika oli 1.28.30. Naisten yleisen sarjan voitti Jonna Elovaara ajalla 1.32.07.